Een energiezuinige duurzame manier van verwarmen en koelen

U wilt uw woning graag duurzaam verwarmen of koelen of misschien wel helemaal van “het gas af”, dan kan een warmtepomp een goede oplossing bieden.

1
Lines

Onze warmtepompen zijn er om uw huis behaaglijk te houden

Bij ITS klimaattechniek bieden we 2 soorten warmtepompen aan, de hybride warmtepomp die samenwerkt met uw cv-ketel of een volledig elektrische warmtepomp waarbij u geen gebruik meer hoeft te maken van gas.

Een hybride warmtepomp werkt samen met uw cv-ketel waardoor deze minder aardgas zal gebruiken, in combinatie met goede isolatie is dit een uitstekende oplossing waarbij u zelf kunt schakelen tussen aardgas en verwarming door de buitenlucht op te laten warmen door de pomp.

Met een volledig elektrische warmtepomp bent u niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen en bent u verzekerd van een toekomstbestendige en zeer zuinige installatie die uw woning kan verwarmen of koelen maar ook om u  van verwarmd sanitair water te voorzien. In combinatie met zonnepanelen behaalt u hier een zeer hoog rendement aangezien u zelf de elektriciteit opwekt die de warmtepomp nodig heeft om te kunnen functioneren.

Installatie & Onderhoud

Maak uw installatie af met onze service en onderhoud.

Lines

Projecten

Bekijk hier onze voorgaande projecten

Wist u dat uw CO2-uitstoot met een hybride warmtepomp daalt met zo’n 30%?