Volledig de controle over uw leefklimaat

Met onze airco’s heeft u voortaan de volledige controle over het klimaat bij u thuis of op kantoor.

20210916_145517
Lines

Ga met onze airco’s voor uw ideale klimaat

U bent zich aan het oriënteren over de aanschaf van een airco, welke het beste past in uw leef- of werkomgeving. Wij bieden hierin een legio aan verschillende mogelijkheden aan, een single splitunit, een multisplit of misschien toch liever een volledig geïntegreerd plafondsysteem, samen met de installateur kunt u uw wensen bespreken zodat het precies naar uw wens geïnstalleerd kan worden.

We werken met een erkend spuitbedrijf dat uw binnendeel-/buitendeel in elk gewenste kleur kan afleveren, ook zijn er mogelijkheden voor een ombouw voor uw buitendeel zodat dit naadloos integreert in uw buitenomgeving.

Doordat we werken met vakkundige installateurs met jarenlange ervaring en de beste merken als Daikin en Mitsubishi Electric (AAA+) kunnen we u de meest uitgebreide en betrouwbare service verlenen!

Naast het plaatsen van aircosystemen bieden wij ook een complete service van onderhoud, service en eventuele reparaties aan.

Installatie & Onderhoud

Maak uw installatie af met onze service en onderhoud. Vertrouw op lokaal, persoonlijk en betrouwbaar advies uit Made.

Lines

Projecten

Bekijk hier onze voorgaande projecten

Ontdek de voordelen van airconditioning: Koelen, Verwarmen, Besparen!

Een airconditioningsysteem heeft veel voordelen. Ten eerste kan het zowel koelen als verwarmen. Dit betekend dat u het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur in huis. Daarnaast kan een airconditioningsysteem uw helpen met besparen op de energierekening. Dit komt omdat moderne airconditioning systemen zeer efficiënt zijn. Ze verbruiken minder energie dan traditionele verwarmings- en koelsystemen waardoor u zelfs al op korte termijn geld zult besparen.

Airconditioning is niet langer alleen een luxe maar tegenwoordig steeds meer een noodzaak. Een goed airconditioningsysteem kan u helpen het hele jaar door uw huis en werkplek comfortabel te houden, bovendien verbeterd het de luchtkwaliteit in uw huis!

Wist u dat moderne aircosystemen veel meer kunnen als alleen maar koelen? Ze kunnen ook verwarmen en de luchtvochtigheid in uw woning regelen, zo creëert u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. In de koudere maanden kan de airconditioning dienen als bijverwarming. Dit is vooral handig in ruimtes die niet constant verwarmd hoeven te worden. Een airconditioner warmt de ruimte snel op en is vaak energiezuiniger als traditionele verwarming.

Met de juiste airconditioning kunt u een optimaal binnenklimaat creëren, terwijl u geld en energie bespaart. Door deze te combineren met zonnepanelen levert u zelf de stroomvoorziening voor uw airco’s waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw energierekening. Bovendien is het een milieuvriendelijke oplossing die bijdraagt aan de vermindering van de CO2-uitstoot.

Het rendement van een airconditioning systeem hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw huis, de isolatie en de plek waar de airco wordt geïnstalleerd. Over het algemeen kunt u ervanuit gaan dat het systeem zichzelf binnen een paar jaar terugverdiend. Dit komt omdat door de energiebesparing die het airconditioning systeem oplevert. Bovendien verhoogt een airconditioning systeem de waarde aan uw huis, terwijl het energielabel verlaagt, wat een nog een extra voordeel is!