Waarom kiezen voor een airco?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudiger dan u misschien denkt. In een wereld waar het klimaat steeds onvoorspelbaarder wordt en de zomers heter, is het creëren van optimaal binnenklimaat doormiddel van een airco geen luxe meer, maar een noodzaak. Een airco biedt niet alleen verkoeling op de broeierige zomerdagen, maar kan uw ruimte ook heel efficiënt verwarmen wanneer de temperatuur daalt. Dit maakt een airconditioning tot een veelzijdige oplossing voor comfort, het hele jaar door.

20210916_145517
Lines

Ga met onze airco’s voor uw ideale klimaat

U bent zich aan het oriënteren over de aanschaf van een airco, welke het beste past in uw leef- of werkomgeving. Wij bieden hierin een legio aan verschillende mogelijkheden aan, een single splitunit, een multisplit of misschien toch liever een volledig geïntegreerd plafondsysteem, samen met de installateur kunt u uw wensen bespreken zodat het precies naar uw wens geïnstalleerd kan worden.

We werken met een erkend spuitbedrijf dat uw binnendeel-/buitendeel in elk gewenste kleur kan afleveren, ook zijn er mogelijkheden voor een ombouw voor uw buitendeel zodat dit naadloos integreert in uw buitenomgeving.

Doordat we werken met vakkundige installateurs met jarenlange ervaring en de beste merken als Daikin en Mitsubishi Electric (AAA+) kunnen we u de meest uitgebreide en betrouwbare service verlenen!

Naast het plaatsen van aircosystemen bieden wij ook een complete service van onderhoud, service en eventuele reparaties aan.

Installatie & Onderhoud

Maak uw installatie af met onze service en onderhoud. Vertrouw op lokaal, persoonlijk en betrouwbaar advies uit Made.

Lines

Projecten

Bekijk hier onze voorgaande projecten

De voordelen van een airco

  • Energiezuinig verwarmen en koelen. Met de huidige hoge gasprijzen is een energiezuinige airco een slimme investering.
  • Gericht verwarmen en koelen. U bepaalt zelf welke ruimtes in uw huis of kantoor op welk moment verwarmd of gekoeld worden door de airco.
  • Combinatie met zonnepanelen. Voor wie zonnepanelen heeft, kan de combinatie met een airco bijzonder rendementvol zijn. U gebruikt de opgewekte energie meteen voor een aangenaam binnenklimaat. Dit bespaard vele euro’s en is daardoor een perfecte combinatie voor zowel uw portemonnee als uw overschot aan kilowatturen.

 

Nadelen?

Elke medaille heeft zijn keerzijde, maar de nadelen van een airco wegen nauwelijks op tegen de voordelen. Zo wordt de eenmalige investering als een nadeel gezien. Echter, met de juiste keuze afgestemd op uw situatie en een goede installatie van de airconditioning verdiend deze investering zichzelf terug door lagere energiekosten.