Service en onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw installaties voorkomt problemen.

20210831_143631
Lines

Ga met onze airco’s voor uw ideale binnenklimaat

Goed onderhoud aan uw airco is belangrijk en vaak ook verplicht in verband met de garantie. Door jaarlijks onderhoud voorkomt u grote problemen en kunnen eventuele kleine defecten snel worden gesignaleerd. Doordat de filters vol komen te zitten kan de airco meer lawaai produceren of een muffe geur afgeven, dit is makkelijk te voorkomen door een goed onderhoud van de airco. Ook kan het nodig zijn dat het koudemiddel bijgevuld dient worden als de airco niet meer voldoende koelt, dit kan door één van onze specialisten opgelost worden.

ITS klimaattechniek biedt hierin verschillende mogelijkheden, van een eenmalig onderhoud tot een jaarlijks onderhoudscontract, informeert u gerust naar de beste mogelijkheid voor u!

Contact

Benieuwd hoe wij uw ideale binnenklimaat kunnen creëren?

Lines

Projecten

Bekijk hier onze voorgaande projecten

Wist u dat jaarlijks onderhoud van uw airco de levensduur met 40% kan verlengen

We begrijpen dat elke situatie en elke klant uniek is. Daarom luisteren we naar uw wensen en geven we een eerlijk advies op maat. Zo ook in het onderhoud van uw airco systeem. Met een onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat uw systeem altijd optimaal werkt. Onze persoonlijke service gaat verder dan alleen de installatie, we altijd bereikbaar zijn voor vragen of ondersteuning en advies.

Jaarlijks onderhoud en controle van uw airconditioning systeem kent vele voordelen.

Voor het behoud van uw fabrieksgarantie, maar ook voor de levensduur en prestaties van uw installatie.

Door uw airco jaarlijks te laten onderhouden, zorgt u ervoor dat het apparaat efficiënter werkt en minder energie verbruikt. Dit resulteert niet alleen in een prettiger binnenklimaat, maar ook voor lagere energiekosten.

Door uw systeem regelmatig te laten onderhouden door een erkend bedrijf, zorgt u ervoor dat u aanspraak kunt maken op de garantie als er iets misgaat of er een onderdeel moet worden vervangen. Bovendien verlengt het de levensduur van de airconditioning.

Een ander belangrijk aspect van airco onderhoud is de reiniging van bacteriën en schimmels. Zonder regelmatige reiniging kunnen deze schadelijke organismen zich ophopen in uw airco, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals irritaties aan de luchtwegen. Ook zorgt het ervoor dat er nare geuren uit uw airco kunnen komen. Onze grondige reinigingsprocedure zorgt ervoor dat uw systeem vrij is van deze ongewenste indringers en dat u altijd kunt genieten van schonen en gezonde lucht.

Bij de reiniging van uw airconditioning gebruiken we alleen de beste producten die speciaal zijn ontworpen voor een grondige reiniging en optimale prestaties.

Tijdens het onderhoud controleren we ook altijd op eventuele lekkages en of alle onderdelen nog naar behoren werken. Door regelmatige controles worden mogelijke mankementen vroegtijdig opgespoord en verholpen. Dit voorkomt grotere problemen en kostbare reparaties in de toekomst.