Service en onderhoud

Onderhoud is een essentieel aspect om het maximale uit uw airco te halen. Een goed onderhouden systeem zorgt niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat, maar draagt ook bij aan de levensduur van uw airco. Daarbij helpt jaarlijks onderhoud om het rendement hoog te houden en de kans op storingen te minimaliseren. Door het gebruik van de airco ontstaan er schimmels en bacteriën die zich ophopen en hierdoor kunnen verspreiden, goed onderhoud voorkomt dit en behoudt de schone lucht.

20210831_143631
Lines

Ga met onze airco’s voor uw ideale binnenklimaat

Goed onderhoud aan uw airco is belangrijk en vaak ook verplicht in verband met de garantie. Door jaarlijks onderhoud voorkomt u grote problemen en kunnen eventuele kleine defecten snel worden gesignaleerd. Doordat de filters vol komen te zitten kan de airco meer lawaai produceren of een muffe geur afgeven, dit is makkelijk te voorkomen door een goed onderhoud van de airco. Ook kan het nodig zijn dat het koudemiddel bijgevuld dient worden als de airco niet meer voldoende koelt, dit kan door één van onze specialisten opgelost worden.

ITS klimaattechniek biedt hierin verschillende mogelijkheden, van een eenmalig onderhoud tot een jaarlijks onderhoudscontract, informeert u gerust naar de beste mogelijkheid voor u!

Contact

Benieuwd hoe wij uw ideale binnenklimaat kunnen creëren?

Lines

Projecten

Bekijk hier onze voorgaande projecten

Waarom is regelmatig onderhoud belangrijk?

  • Efficiëntie. Een goed onderhouden airco behoudt zijn rendement over de jaren heen.
  • Levensduur. Door jaarlijks onderhoud van uw airco wordt de levensduur verlengd en worden kleine problemen opgelost voordat het grote storingen kunnen worden. Tevens wordt er jaarlijks op lekkages gecontroleerd, waardoor u geen koudemiddel zult verliezen.
  • Gezondheid. Professionele reiniging voorkomt een ophoping van bacteriën en schimmels in uw binnenunit. Door een jaarlijkse schoonmaak onderschept u deze opbouw en behoudt u schone lucht in huis of op kantoor.
  • Reparatie en service. Door een onderhoudscontract bent u verzekerd van lage kosten mochten er reparaties of onderdelen nodig zijn voor uw airco.
  • Garantie. De fabrikant kan u alleen garantie bieden op uw systeem als u het jaarlijks laat onderhouden door een gecertificeerd bedrijf. Deze garantie kan tot 10 jaar oplopen bij Daikin.