Klantreviews

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Bekijk hier onze klantreviews om een indruk te krijgen van onze werkwijze en kwaliteit.

"Vorig jaar heeft Terry bij ons thuis de oude airco vervangen voor een splitunit. Hij heeft ons van tevoren goed geadviseerd na een huisbezoek. Hij werkt netjes, snel en geeft goede uitleg. De prijs-kwaliteitsverhouding is echt top! Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe airco’s."

dhr. en mevr van der Schaaf

"Terry heeft bij mij in mijn chalet een airco geïnstalleerd. Terry was erg attent en netjes in de omgang. Hij heeft de airco netjes en snel geïnstalleerd. Je kan goede afspraken maken die hij nakomt. Terry heeft van te voren de tijd genomen om me te adviseren. Ik ben blij met de kwaliteit die hij geleverd heeft!"

dhr. Smith

"We zijn 100% tevreden met de door ITS geleverde en zeer zorgvuldig en professioneel geplaatste airco. De monteur was beleefd, netjes en zéér kundig in zijn vak. Hij werkte erg nauwkeurig, netjes en snel en wist op ieder probleempje een snelle en adequate oplossing. Werkelijk een TOP bedrijf!"

Fam. Draad

Lines

Geniet van een energiezuinig binnenklimaat waar u jarenlang plezier en comfort van zult hebben!